Kesän keikkamuisteloita

Onpa ollut mukava kesä, toivottavasti teilläkin. Alice Aloof on keikkaillut kesän mittaan ja tässä blogissa kerrotaan, että mitä, missä ja milloin. Ja koska kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa, niin nyt sataa kuvia. Nauttikaatten!

Heinäkuun toinen päivä esiinnyimme Helsingin Siltasessa. Baarissa vietettiin Videoraati-iltaa ja näkyipä siellä valkokankaalla myös meidän hieno Ratatoskr musiikkivideomme. Siis tämä: Alice Aloof – Ratatoskr official video.

Keikalla oli mukana Liisan, Villen ja Morskin lisäksi myös rumpali Markus ja viulisti Lotta sekä special guest star roolissa saksofonisti Chili. Ai että oli mukavaa!

setting up

yeah

Chili ja Liisa

jazz

Chili lähti kanssamme myös juhlimaan Kaustisen kansanmusiikkijuhlille ja nauttimaan kesän onnellisimmista päivistä. Lotta ja Chili olivat festivaaleilla pelimanneina ’Sees’ duonsa kanssa. Ja kuin pelimannit konsanaan, soittivat he Alice Aloofin riveissä ja Alice Aloofin poppoo vastavuoroisesti Seesin riveissä. Vuoroin vieraissa, the more the merrier!

we have arrived

pelimanni Markus

Liisa

Keikkapaikkina oli tänä vuonna Pelimannitalon kahvio, Viinitupa, Troka, Krenikka ja Setori.

kahvio

Viinitupa

Troka

Sees

Sees

Ja Sopukassa oli mukava käydä treenailemassa. 🙂

Sopukka

Marrrrkus Sopukassa

Villelle festareiden ykkösjuttu taisi olla yhteiskuva kurkkulauluyhtye Hun-Huur-Tun kanssa…

hun-huur-tu

Kiitos Kaustinen, meillä oli jälleen kerran todella mukavaa ja poistuimme festivaaleilta inspiroituneina ja intoa täynnä. Ah! Ensi vuonna toivottavasti taas nähdään!

Poppoo

Elokuun alussa esiinnyimme Kallio Block Partyissä. Keikka oli helteisessä Ruokapuistossa ja väkeä oli kuin pipoa. Lotta oli estynyt, joten nappasimme mukaamme ihanan Katarinan soittamaan viulua. Ja arvatkaapa mitä, oli muuten mukavaa!

Ruokapuisto

Kallio Block Party

Kallio Block Party

Elokuun alussa kävimme myös esiintymässä F-Musiikki Vantaan VIP-illassa. Ihanaa esiintyä kauniiden soitinten keskellä, hyvässä seurassa!

F-Musiikki

Loppukesästä on luvassa vielä ainakin yhdet häät ja toivottavasti syksyllä ja talvellakin saadaan muutama live järjestymään.

Uutta levyä on tässä suuniteltu jo ahkerasti, katsotaan josko piiloudummekin studion ovien taakse hieromaan aivonystyröitä ja soitinten kieliä…